Görans Bil o Mek

Västra Götalands län

Information

550613-XXXX är organisationsnummer för företaget Görans Bil o Mek. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Görans Bil o Mek är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Görans Bil o Mek finns i.

Görans Bil o Mek har varit registrerat sedan 1982-01-27 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Görans Bil o Mek så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Görans Bil o Mek är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för Görans Bil o Mek är följande:

Vill ni komma i kontakt med Görans Bil o Mek så kan ni göra det på telefon genom 0512-52243 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstadsrörelse och mekanisk verkstad

Det finns olika personer som har en koppling med Görans Bil o Mek och det är Gustafsson, Göran Ingemar som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,