Con Trust

Västra Götalands län

Information

Con Trust är ett av många företag som finns i Essunga. Det är nämligen den kommunen som Con Trust finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Con Trust är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-01-29.

Con Trust som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-12-28. Men sedan 2001-01-29 så har Con Trust varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Con Trust så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Essunga arbetar för att företag som Con Trust ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Con Trust. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Tjänster för utveckling av gränsöverskridande värdebaserat demokratiskt ledarskap. Konsultverksamhet inom Human Sences Leadership, lokalt och globalt. Rådgivning, utbildning, utveckling, uppföljning och utvärdering på individ-, grupp-, systemnivå för att stärka berördas möjligheter att tillvarata och utveckla befintliga resurser på ett ändamålsenligt sätt för en god och hållbar samhällsutveckling.

Firmatecknare för Con Trust är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Con Trust och det är följande personer, Karlsson, Ann-Britt Margareta som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Con Trust är 550822-XXXX.