Åholmens Redovisning Kerstin Hall

Västra Götalands län

Information

551203-XXXX är organisationsnummer för företaget Åholmens Redovisning Kerstin Hall. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åholmens Redovisning Kerstin Hall är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Åholmens Redovisning Kerstin Hall finns i.

Åholmens Redovisning Kerstin Hall har varit registrerat sedan 1992-01-02 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åholmens Redovisning Kerstin Hall så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Åholmens Redovisning Kerstin Hall är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för Åholmens Redovisning Kerstin Hall är följande:

Vill ni komma i kontakt med Åholmens Redovisning Kerstin Hall så kan ni göra det på telefon genom 070-6818955 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom ekonomi, redovisning, datatjänster samt avel och handel med hästar.

Det finns olika personer som har en koppling med Åholmens Redovisning Kerstin Hall och det är Hall, Kerstin Mary-Ann som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,