Necks Invest Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Necks Invest Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där Necks Invest Aktiebolag finns. I Essunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Necks Invest Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Necks Invest Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Necks Invest Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Necks Invest Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0520-37768.

Essunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Necks Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Necks Invest Aktiebolag har idag 556039-5732 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Carlquist, Lars Magnus -Carlquist, Stig Östen är den som för stunden ansvarar för Necks Invest Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende management och koncernadministration, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Necks Invest Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlquist, Stig Östen som är född 1943 och har titeln VD, Carlquist, Stig Östen som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bo William som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlquist, Lars Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Lars Jörgen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Karlsson, Karl Mats Inge som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamotFrejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Frej, Gert Rolf som är född 1938 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .