Aktiebolaget Dahréntråd

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Dahréntråd är ett av många bolag som finns i Essunga. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Dahréntråd finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Dahréntråd är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Dahréntråd som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1953-11-20. Men sedan 1980-01-01 så har Aktiebolaget Dahréntråd varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till 465 80 Nossebro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Dahréntråd så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0512-300300.

Essunga arbetar för att bolag som Aktiebolaget Dahréntråd ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Dahréntråd. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall för egen eller annans räkning idka tillverkning och försäljning av elektroteknisk materiel med rätt för bolaget att bedriva rörelse jämväl genom andelar i andra företag samt bedriva med förestående verksamhetsgrenar sammanhängande rörelse.

Firmatecknare för Aktiebolaget Dahréntråd är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Liljedahl, Bengt Svante Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Dahréntråd och det är följande personer, Westberg, Johan Sigurd Vilhelm som är född 1961 och har titeln VD, Westberg, Johan Sigurd Vilhelm som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljedahl, Bengt Svante som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlén, Sten Conny Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Persson, Torbjörn Gösta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Söder, Rolf Ingvar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant.Friberg Sjöberg, Eva Birgitta som är född 1962 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Klint, Karl Johan Magnus som är född 1973 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Engdahl, Stefan Rolf som är född 1967 och har titeln Revisor.Ahlriksson, Bo Samuel Lennart som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Aktiebolaget Dahréntråd är 556058-7197.