Landqvists Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Landqvists Mekaniska Verkstad Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där Landqvists Mekaniska Verkstad Aktiebolag finns. I Essunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Landqvists Mekaniska Verkstad Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Landqvists Mekaniska Verkstad Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Landqvists Mekaniska Verkstad Aktiebolag har funnits sedan och 1971-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Landqvists Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fåglum Godegården 659, 465 96, Nossebro men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0512-54200.

Essunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Landqvists Mekaniska Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Landqvists Mekaniska Verkstad Aktiebolag har idag 556087-7168 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Landqvists Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Bolaget skall driva mekanisk verkstad och leasingverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Landqvists Mekaniska Verkstad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Landquist, Stig Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Landquist, Berit Kristina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Landquist, Gunhild Irene som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Härsel, Hans-Olov som är född 1950 och har titeln Revisor, Davidsson, Stig Lars-Åke som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.