Förvaltningsaktiebolaget Helje.

Västra Götalands län

Information

I Essunga finns det ett Aktiebolag som heter Förvaltningsaktiebolaget Helje.. Det finns flera bolag som liknar Förvaltningsaktiebolaget Helje. i Västra Götalands län. Essunga är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Förvaltningsaktiebolaget Helje. är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1969-10-20 så har Förvaltningsaktiebolaget Helje. varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Förvaltningsaktiebolaget Helje. Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Essunga.

Vill man komma i kontakt med Förvaltningsaktiebolaget Helje. så kan man gör det genom att posta ett brev till Essunga, 465 94, Nossebro. Vi ni istället prata med Förvaltningsaktiebolaget Helje. så kan ni göra det på 0512-52001.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fast och lös egendom samt även idka uthyrning av fast och lös egendom.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Carlsson, Peter Lars Elov som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Lars Erik Mauritz Roland som är född 1937 och har titeln Suppleant, Melldén, Stig Dan Anders som är född 1948 och har titeln Revisor, Rogenfelt, Bo Karl Henrik som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, Partille Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas var för sig av -Carlsson, Lars Erik Mauritz Roland -Carlsson, Peter Lars Elov .

Förvaltningsaktiebolaget Helje. har 556129-7929 som sitt organisationsnummer.