Componenta Främmestad AB

Västra Götalands län

Information

Componenta Främmestad AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där Componenta Främmestad AB finns. I Essunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Componenta Främmestad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Componenta Främmestad AB har haft sedan 1994-01-01. Componenta Främmestad AB har funnits sedan och 1974-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Componenta Främmestad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Främmestadsv. 51, 465 97, Nossebro men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 010-4507500.

Essunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Componenta Främmestad AB Privat, ej börsnoterat.

Componenta Främmestad AB har idag 556188-0765 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lehtonen, Yrjö Heikki Firman tecknas i förening av -Alhonoja, Juha Ilari -Hassmer Troije, Anna Mariette Firman tecknas i förening av -Hassmer Troije, Anna Mariette -Sjöberg, Börje Michael Firman tecknas i förening av -Alhonoja, Juha Ilari -Sjöberg, Börje Michael Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Componenta Främmestad AB

Bolaget skall bedriva verkstadsrörelse med tillverkning av komponenter i gjutgods för tunga fordon samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Componenta Främmestad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hassmer Troije, Anna Mariette som är född 1974 och har titeln Extern firmatecknare, Sjöberg, Börje Michael som är född 1964 och har titeln VD, Sjöberg, Börje Michael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Alhonoja, Juha Ilari som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Bengt Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Julin, Yrjö matti Kalervo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESLehtonen, Yrjö Heikki som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Petersson, Per Mikael som är född 1964 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Björkman, Karl Thomas som är född 1953 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.