Kent Fogels Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kent Fogels Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Essunga. Det är nämligen den kommunen som Kent Fogels Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kent Fogels Åkeri Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1979-04-05.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Varav. 37, 465 94, Nossebro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kent Fogels Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0512-52380.

Essunga arbetar för att verksamheter som Kent Fogels Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kent Fogels Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva lastbilsåkeri, försäljning av lastmaskiner samt utföra lastmaskinsentreprenader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kent Fogels Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kent Fogels Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Fogel, Kent Valdemar som är född 1945 och har titeln Likvidator, Larsson, Ove Bertil Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kent Fogels Åkeri Aktiebolag är 556199-7619.