Funki Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Essunga och Funki Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Funki Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Funki Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Funki Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1980-01-15. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Essunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Funki Aktiebolag ska trivas.

Funki Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Essunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med lantbruksmaskiner och byggnadsmaterial med därtill hörande service samt försäljning och montering av byggnadsinventarier för djurskötsel i lantbruk och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Funki Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Funki Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Essunga.

Vill man komma i kontakt med Funki Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-18190.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Funki Aktiebolag är Johansson, Nils Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Monika Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Funki Aktiebolag har 556203-0428 som sitt organisationsnummer.