Tord Thunberg Invest AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva handel med och förvaltning av värdepapper och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tord Thunberg Invest AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Essunga så är Tord Thunberg Invest AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Essunga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Essunga och i Västra Götalands län. Redan 1980-05-22 så skapades Tord Thunberg Invest AB och bolaget är har F-skattsedel Tord Thunberg Invest AB har haft det sedan 1994-01-01.

Tord Thunberg Invest AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556205-0327 är organisationsnummret för bolaget som finns i Essunga.

Just nu är Tord Thunberg Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Tord Thunberg Invest AB så går det att nå dem via telefon på 0322-621540 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tord Thunberg Invest AB är Thunberg, Tord Erik Vincent som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Thunberg, Karl Anders Jonas som är född 1978 och har titeln Suppleant, Kjellberg, Bengt-Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Bengt Kjellbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .