Främmestads Snickerifabrik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva snickerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Främmestads Snickerifabrik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Essunga så är Främmestads Snickerifabrik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Essunga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Essunga och i Västra Götalands län. Redan 1981-01-22 så skapades Främmestads Snickerifabrik Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Främmestads Snickerifabrik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Främmestads Snickerifabrik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556208-2536 är organisationsnummret för företaget som finns i Essunga.

Just nu är Främmestads Snickerifabrik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Främmestads Snickerifabrik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0512-53057 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Främmestads Snickerifabrik Aktiebolag är Eriksson, Bengt Åke som är född 1943 och har titeln VD, Eriksson, Bengt Åke som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Erik Arne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Olof Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Stig Oskar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Karl Gunnar Mauritz som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotPersson, Uno Elving som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahl, Nils Arne Tommy som är född 1945 och har titeln Revisor, Davidsson, Stig Lars-Åke som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.