Nils Olof Johansson Serviceverkstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Nils Olof Johansson Serviceverkstad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Essunga. Det är nämligen den kommunen som Nils Olof Johansson Serviceverkstad Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nils Olof Johansson Serviceverkstad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Nils Olof Johansson Serviceverkstad Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1982-02-23. Men sedan 1982-01-01 så har Nils Olof Johansson Serviceverkstad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fåglum Sörgården 655, 465 96, Nossebro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nils Olof Johansson Serviceverkstad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0512-54290.

Essunga arbetar för att verksamheter som Nils Olof Johansson Serviceverkstad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nils Olof Johansson Serviceverkstad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med lantbruksmaskiner och byggnads- material med därtill hörande service, samt försäljning och montering av byggnadsinventarier för djurskötsel i lantbruk och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nils Olof Johansson Serviceverkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nils Olof Johansson Serviceverkstad Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Nils Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Monika Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Nils Olof Johansson Serviceverkstad Aktiebolag är 556215-5209.