Rydins Tryckeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Rydins Tryckeri Aktiebolag är ett bolag som finns i Essunga. I Rydins Tryckeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rydin, Bengt Hasse som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Malm, Leif Lindy som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydin, Hans Ludvig som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydin, Inga Elisabeth som är född 1925 och har titeln Suppleant, Ahl, Nils Arne Tommy som är född 1945 och har titeln Revisor, Davidsson, Stig Lars-Åke som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rydins Tryckeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rydins Tryckeri Aktiebolag på telefon 0512-50000.

Bolaget skall driva grafisk produktion samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rydins Tryckeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rydins Tryckeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Essunga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Rydins Tryckeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Rydins Tryckeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1983-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rydins Tryckeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Malm, Leif Lindy -Rydin, Bengt Hasse -Rydin, Hans Ludvig

Rydins Tryckeri Aktiebolag har 556227-0594 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.