Byggnadsfirman Kennet Ivehag Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Byggnadsfirman Kennet Ivehag Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Essunga här finns det många olika Aktiebolag. Byggnadsfirman Kennet Ivehag Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Essunga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Byggnadsfirman Kennet Ivehag Aktiebolag är momsregistrerat sedan1983-01-01 och har organisationsnummer 556227-4315.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0512-53138 alternativt besöka eller skicka post till Byggnadsfirman Kennet Ivehag Aktiebolag på följande adress Främmestad Dalaborg 201, 465 97, Nossebro.

Byggnadsfirman Kennet Ivehag Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Byggnadsfirman Kennet Ivehag Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Ivehag, Tage Kennet som är född 1943 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, samt idka därmed förenlig verksamhet.