Almeken Förvaltnings Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Almeken Förvaltnings Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Essunga. Det är nämligen den kommunen som Almeken Förvaltnings Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Almeken Förvaltnings Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Almeken Förvaltnings Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1983-07-06. Men sedan 1998-01-01 så har Almeken Förvaltnings Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Främmestad Almetorp 2, 465 97, Nossebro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Almeken Förvaltnings Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0514-10565.

Essunga arbetar för att verksamheter som Almeken Förvaltnings Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Almeken Förvaltnings Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall äga och förvalta fastighet. Bolaget skall även äga och förvalta jordbruksinventarier samt inventarier avsedda för tillverkning av aluminiumprodukter.

Firmatecknare för Almeken Förvaltnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Johansson, Elsa Solveig Elisabet -Johansson, Lars Harald.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Almeken Förvaltnings Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Lars Harald som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Elsa Solveig Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, Ljungström, Torun Ulrica som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Almeken Förvaltnings Aktiebolag är 556231-2206.