Restins i Nossebro Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Restins i Nossebro Aktiebolag är ett bolag som finns i Essunga. I Restins i Nossebro Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Restin, Lars Gunnar Sören som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Restin, Gunilla Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ahl, Nils Arne Tommy som är född 1945 och har titeln Revisor, Davidsson, Stig Lars-Åke som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Restins i Nossebro Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Restins i Nossebro Aktiebolag på telefon 0512-50289.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Restins i Nossebro Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Restins i Nossebro Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Essunga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Restins i Nossebro Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Restins i Nossebro Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Restins i Nossebro Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Restins i Nossebro Aktiebolag har 556265-4219 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.