Nossans Fastighets Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Essunga och Nossans Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Nossans Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Nossans Fastighets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Nossans Fastighets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-06-16. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Essunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nossans Fastighets Aktiebolag ska trivas.

I Essunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall uppföra fastigheter, utföra reparations- och underhållsarbeten samt bedriva hyresverksamhet och handel med fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nossans Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-01-29.

Idag är Nossans Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Essunga.

Vill man komma i kontakt med Nossans Fastighets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0512-53340.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Nossans Fastighets Aktiebolag är Brolin, Knut Tage Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Brolin, Lena Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Aronsson, Per Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Nossans Fastighets Aktiebolag har 556279-4585 som sitt organisationsnummer.