Trestads Musik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556288-0046 är organisationsnummer för bolaget Trestads Musik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trestads Musik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Essunga som är den kommunen som Trestads Musik Aktiebolag finns i.

Trestads Musik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-12-29 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Trestads Musik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Trestads Musik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Essunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Trestads Musik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Trestads Musik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0520-34656 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 41, 461 30, Trollhättan

Bolaget skall direkt eller indirekt bedriva butiks- och postorderförsäljning av grammofonskivor samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Trestads Musik Aktiebolag och det är Haraldsson, Hans Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Haraldsson, Per-Anders Tobias som är född 1982 och har titeln Suppleant, Björkman, Karl Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Larsson, Ove Bertil Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,