ErlingSon Bygg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556302-5591 är organisationsnummer för verksamheten ErlingSon Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ErlingSon Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Essunga som är den kommunen som ErlingSon Bygg Aktiebolag finns i.

ErlingSon Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-07-22 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ErlingSon Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

ErlingSon Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Essunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ErlingSon Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med ErlingSon Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0512-51666 eller genom brev på följande adress:
Parkg. 21, 465 31, Nossebro

Bolaget skall bedriva byggentreprenadverksamhet samt försäljning av byggvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ErlingSon Bygg Aktiebolag och det är Erlingsson, Stig Tommy som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlingsson, Lena Christina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisor, Ulla-Britt Abrahamsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,