Ekonomipartner Per Hyll Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Essunga finns det ett Aktiebolag som heter Ekonomipartner Per Hyll Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Ekonomipartner Per Hyll Aktiebolag i Västra Götalands län. Essunga är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ekonomipartner Per Hyll Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-05-11 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1988-05-16 så har Ekonomipartner Per Hyll Aktiebolag varit registrerat och sedan 2006-05-11 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Ekonomipartner Per Hyll Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Essunga.

Vill man komma i kontakt med Ekonomipartner Per Hyll Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Torsredsv. 70, 461 57, Trollhättan. Vi ni istället prata med Ekonomipartner Per Hyll Aktiebolag så kan ni göra det på 0520-10662.

Föremålet för bolagets verksamhet är redovisningsbyrå med redovisning, bokslut, årsredovisning samt upprättande av deklarationer och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hyll, Per Arne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hyll Pettersson, Anna Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant, Jonasson, Björn Jonas som är född 1966 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Ekonomipartner Per Hyll Aktiebolag har 556324-2501 som sitt organisationsnummer.