Bosse & Ulla Fastighets Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556350-2433 är organisationsnummer för bolaget Bosse & Ulla Fastighets Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bosse & Ulla Fastighets Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Essunga som är den kommunen som Bosse & Ulla Fastighets Aktiebolag finns i.

Bosse & Ulla Fastighets Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-03-28 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bosse & Ulla Fastighets Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Bosse & Ulla Fastighets Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Essunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bosse & Ulla Fastighets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Bosse & Ulla Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, handel med värde- papper, ädla metaller och tävlingshästar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bosse & Ulla Fastighets Aktiebolag och det är Hector, Bo Herbert som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hector, Ulla Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Berglund, Gunn-Britt Margareta som är född 1957 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,