Necks Fastigheter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Necks Fastigheter Aktiebolag är ett företag som finns i Essunga. I Necks Fastigheter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brolin, Knut Tage Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Brolin, Lena Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Aronsson, Per Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Necks Fastigheter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Necks Fastigheter Aktiebolag på telefon 0512-53340.

Bolaget ska bedriva verksamhet avseende uthyrning av industri- lokaler samt andra lokaler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Necks Fastigheter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Necks Fastigheter Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Essunga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Necks Fastigheter Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Necks Fastigheter Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Necks Fastigheter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Necks Fastigheter Aktiebolag har 556387-9831 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.