Nossebro Måleri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556394-0682 är organisationsnummer för verksamheten Nossebro Måleri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nossebro Måleri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Essunga som är den kommunen som Nossebro Måleri Aktiebolag finns i.

Nossebro Måleri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-04-18 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nossebro Måleri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Nossebro Måleri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Essunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nossebro Måleri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Stig-Olof

Vill ni komma i kontakt med Nossebro Måleri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0512-51600 eller genom brev på följande adress:
Ågatan 8, 465 31, Nossebro

Bolaget skall utföra arbeten inom måleri och mattläggnings- branschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nossebro Måleri Aktiebolag och det är Johansson, Stig-Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Patrick som är född 1978 och har titeln Suppleant, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,