Eriksons Chark i Nossebro Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Eriksons Chark i Nossebro Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där Eriksons Chark i Nossebro Aktiebolag finns. I Essunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eriksons Chark i Nossebro Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Eriksons Chark i Nossebro Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Eriksons Chark i Nossebro Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Eriksons Chark i Nossebro Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 11, 465 30, Nossebro men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0512-50043.

Essunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Eriksons Chark i Nossebro Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Eriksons Chark i Nossebro Aktiebolag har idag 556400-7275 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Erikson, Rolf Gustaf -Erikson, Siv Lisbeth Viola -Sjöstedt, Eva Elisabeth är den som för stunden ansvarar för Eriksons Chark i Nossebro Aktiebolag

Bolaget skall idka charkuterirörelse, livsmedelsrökning, handel med charkvaror och andra livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

I Eriksons Chark i Nossebro Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Erikson, Rolf Gustaf som är född 1947 och har titeln VD, Erikson, Rolf Gustaf som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöstedt, Eva Elisabeth som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Erikson, Siv Lisbeth Viola som är född 1950 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Lena Anna Maria som är född 1967 och har titeln Revisor, Johansson, Tore Ingemar som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantConcentra Revision AB som är född och har titeln Revisor, .