Björnbergs EL & PLC Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Björnbergs EL & PLC Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där Björnbergs EL & PLC Aktiebolag finns. I Essunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Björnbergs EL & PLC Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Björnbergs EL & PLC Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Björnbergs EL & PLC Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Björnbergs EL & PLC Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Södra v. 35, 465 31, Nossebro men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0512-50344.

Essunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Björnbergs EL & PLC Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Björnbergs EL & PLC Aktiebolag har idag 556405-5696 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Björnberg, Curt Axel Michael -Björnberg, Tor Magnus Vilhelm är den som för stunden ansvarar för Björnbergs EL & PLC Aktiebolag

Bolaget skall bedriva elinstallationer och handel med elektriska och elektroniska varor företrädesvis för verkstadsindustrin och hushåll samt därmed förenlig verksamhet.

I Björnbergs EL & PLC Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björnberg, Tor Magnus Vilhelm som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnberg, Curt Axel Michael som är född 1964 och har titeln Suppleant, Spångberg, Bo Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Sydrevisioner Horwath Väst AB som är född och har titeln Revisor, .