Necks Varmförzinkning AB

Västra Götalands län

Information

Necks Varmförzinkning AB är ett företag som finns i Essunga. I Necks Varmförzinkning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carlquist, Stig Östen som är född 1943 och har titeln VD, Carlquist, Stig Östen som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlquist, Lars Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlquist, Maria Kristina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Forslund, Sven Gunnar som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantFrej, Gert Rolf som är född 1938 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Necks Varmförzinkning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Necks Varmförzinkning AB på telefon 0512-50600.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av verkstads- produkter och metaller, samt ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Necks Varmförzinkning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Necks Varmförzinkning AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Essunga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Necks Varmförzinkning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-06-27 och Necks Varmförzinkning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-31.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Necks Varmförzinkning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Necks Varmförzinkning AB har 556422-1116 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.