Bengt Viktorsson i Fåglum Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Essunga och Bengt Viktorsson i Fåglum Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bengt Viktorsson i Fåglum Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bengt Viktorsson i Fåglum Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bengt Viktorsson i Fåglum Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-07-03. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Essunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bengt Viktorsson i Fåglum Aktiebolag ska trivas.

I Essunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva jordbruk, djuruppfödning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bengt Viktorsson i Fåglum Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Bengt Viktorsson i Fåglum Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Essunga.

Vill man komma i kontakt med Bengt Viktorsson i Fåglum Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0512-54323.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bengt Viktorsson i Fåglum Aktiebolag är Viktorsson, Bengt Arne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Viktorsson, Ester Anita som är född 1956 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Björn Krister som är född 1955 och har titeln Revisor, Björn Arvidsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Bengt Viktorsson i Fåglum Aktiebolag har 556428-7513 som sitt organisationsnummer.