Rahms Snickeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall utföra beställningssnickerier samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rahms Snickeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Essunga så är Rahms Snickeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Essunga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Essunga och i Västra Götalands län. Redan 1991-08-07 så skapades Rahms Snickeri Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Rahms Snickeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Rahms Snickeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556430-2080 är organisationsnummret för företaget som finns i Essunga.

Just nu är Rahms Snickeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Rahms Snickeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0512-50086 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rahms Snickeri Aktiebolag är Rahm, Lars Inge Lennart som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Rahm, Annette Monica som är född 1940 och har titeln Suppleant, Larsson, Ove Bertil Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .