ALMEKEN Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

ALMEKEN Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där ALMEKEN Aktiebolag finns. I Essunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. ALMEKEN Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket ALMEKEN Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. ALMEKEN Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till ALMEKEN Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Främmestad Almetorp 2, 465 97, Nossebro men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0514-22043.

Essunga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är ALMEKEN Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

ALMEKEN Aktiebolag har idag 556450-1566 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för ALMEKEN Aktiebolag

Bolaget skall idka tillverkningar och försäljning av aluminiumprodukter, import och försäljning av fritidsartiklar, jordbruk samt därmed förenlig verksamhet.

I ALMEKEN Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Lars Harald som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Elsa Solveig Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, Ljungström, Torun Ulrica som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor.