Sulans Trav Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall idka unghästinkörning, travverksamhet, ägande och förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sulans Trav Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Essunga så är Sulans Trav Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Essunga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Essunga och i Västra Götalands län. Redan 1992-10-05 så skapades Sulans Trav Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Sulans Trav Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sulans Trav Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556454-1836 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Essunga.

Just nu är Sulans Trav Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Sulans Trav Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-5461662 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Adler, Hans Lennart

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sulans Trav Aktiebolag är Adler, Hans Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Wengefelt, Carl-Johan som är född 1980 och har titeln Suppleant, Zetterström, Dick Benny som är född 1952 och har titeln Revisor, LR Revision Karlstad AB som är född och har titeln Revisor, .