Hallbergs Plantskola Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Hallbergs Plantskola Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Essunga här finns det många olika Aktiebolag. Hallbergs Plantskola Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Essunga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Hallbergs Plantskola Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556469-3504.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0512-52435 alternativt besöka eller skicka post till Hallbergs Plantskola Aktiebolag på följande adress Essunga Åsänden 401, 465 93, Nossebro.

Hallbergs Plantskola Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Hallbergs Plantskola Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Nielsen, Eva Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av planskole- växter, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.