Håvent Service Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Essunga finns det ett Aktiebolag som heter Håvent Service Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Håvent Service Aktiebolag i Västra Götalands län. Essunga är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Håvent Service Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1993-09-27 så har Håvent Service Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Håvent Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Essunga.

Vill man komma i kontakt med Håvent Service Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Lekåsa Östergården, 465 95, Nossebro. Vi ni istället prata med Håvent Service Aktiebolag så kan ni göra det på 0512-41253.

Bolaget skall tillverka och montera ventilationsanläggningar samt bedriva avel och tävlingsverksamhet med travhästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Håkansson, Karl Olof Bertil som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Lena Carola som är född 1969 och har titeln Suppleant, Wihed, Fredrik Nils som är född 1974 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Håvent Service Aktiebolag har 556474-1964 som sitt organisationsnummer.