Bala Agri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bala Agri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Essunga. Det är nämligen den kommunen som Bala Agri Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bala Agri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Bala Agri Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1993-12-28. Men sedan 1994-01-01 så har Bala Agri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stallg. 2, 465 30, Nossebro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bala Agri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0512-29550.

Essunga arbetar för att företag som Bala Agri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bala Agri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva försäljning och tillverkning av jordbruks- och entreprenadmaskiner ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bala Agri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Karlsson, Karl Mats Inge.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bala Agri Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Karl Mats Inge som är född 1944 och har titeln VD, Karlsson, Karl Mats Inge som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Brattberg, Curt Roger Hildebrand som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Karlsson, Karl Åke Rikard som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Mats Gösta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Stålfors, Stig Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot.Björkman, Karl Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Larsson, Ove Bertil Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Bala Agri Aktiebolag är 556479-6109.