Jonslunds Aluminium Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall tillverka och försälja aluminiumkonstruktioner jämte idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jonslunds Aluminium Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Essunga så är Jonslunds Aluminium Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Essunga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Essunga och i Västra Götalands län. Redan 1994-02-04 så skapades Jonslunds Aluminium Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Jonslunds Aluminium Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Jonslunds Aluminium Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556481-8341 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Essunga.

Just nu är Jonslunds Aluminium Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Jonslunds Aluminium Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0512-46175 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jonslunds Aluminium Aktiebolag är Green, Bengt Stefan Henrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bryngelsten, Hans Peter som är född 1976 och har titeln Suppleant, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .