Eriksson & Sjöstedt Fastighets Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Essunga finns det ett Aktiebolag som heter Eriksson & Sjöstedt Fastighets Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Eriksson & Sjöstedt Fastighets Aktiebolag i Västra Götalands län. Essunga är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Eriksson & Sjöstedt Fastighets Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1994-08-11 så har Eriksson & Sjöstedt Fastighets Aktiebolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Eriksson & Sjöstedt Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Essunga.

Vill man komma i kontakt med Eriksson & Sjöstedt Fastighets Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Storg. 11, 465 30, Nossebro. Vi ni istället prata med Eriksson & Sjöstedt Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det på 0512-50043.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Erikson, Rolf Gustaf som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjöstedt, Eva Elisabeth som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Erikson, Siv Lisbeth Viola som är född 1950 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Lena Anna Maria som är född 1967 och har titeln Revisor, Johansson, Tore Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Concentra Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten .

Eriksson & Sjöstedt Fastighets Aktiebolag har 556488-5951 som sitt organisationsnummer.