Hans Haraldsson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Hans Haraldsson Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där Hans Haraldsson Aktiebolag finns. I Essunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hans Haraldsson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Hans Haraldsson Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hans Haraldsson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fåglum, 465 81, Nossebro men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0512-54250.

Essunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hans Haraldsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hans Haraldsson Aktiebolag har idag 556493-8487 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hans Haraldsson Aktiebolag

Bolaget skall direkt eller indirekt bedriva försäljning av grammofonskivor, stereoapparater, sport- och fritidsartiklar, bedriva uthyrning av lokal, idka fastigehtsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I Hans Haraldsson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Haraldsson, Hans Ingemar som är född 1950 och har titeln VD, Haraldsson, Hans Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Haraldsson, Per-Anders Tobias som är född 1982 och har titeln Suppleant, Björkman, Karl Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Larsson, Ove Bertil Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.