Nossebro Nya Elektriska Affär Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva elinstallationer, försäljning av elartiklar och vitvaror, äga och förvalta fastigheter samt värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nossebro Nya Elektriska Affär Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Essunga så är Nossebro Nya Elektriska Affär Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Essunga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Essunga och i Västra Götalands län. Redan 1995-03-06 så skapades Nossebro Nya Elektriska Affär Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556504-2172 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Essunga.

Just nu är Nossebro Nya Elektriska Affär Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Nossebro Nya Elektriska Affär Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0512-50060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nossebro Nya Elektriska Affär Aktiebolag är Johansson, Peter Bertil Ambjörn som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Siv Inga-Lill som är född 1956 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Lars Ragnar som är född 1952 och har titeln Revisor, .