Porsberga Förvaltnings Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Essunga finns det ett Aktiebolag som heter Porsberga Förvaltnings Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Porsberga Förvaltnings Aktiebolag i Västra Götalands län. Essunga är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Porsberga Förvaltnings Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1995-01-30 så har Porsberga Förvaltnings Aktiebolag varit registrerat. Idag är Porsberga Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Essunga.

Vill man komma i kontakt med Porsberga Förvaltnings Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kaptensg. 6, 456 50, Smögen. Vi ni istället prata med Porsberga Förvaltnings Aktiebolag så kan ni göra det på 0523-70678.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper, driva hotell och pensionat, anordna särskilt boende för psykiskt sjuka samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Reimer, Karl-Ove som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Reimer, Lilian Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Reimer, Karl-Ove -Reimer, Lilian Elisabet .

Porsberga Förvaltnings Aktiebolag har 556505-5976 som sitt organisationsnummer.