Darhedens Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Darhedens Mekaniska Verkstad Aktiebolag är en verksamhet som finns i Essunga. I Darhedens Mekaniska Verkstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Darheden, Bert Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hyll, Per Arne som är född 1944 och har titeln Suppleant, Jonasson, Björn Jonas som är född 1966 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Darhedens Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Darhedens Mekaniska Verkstad Aktiebolag på telefon 0512-53050.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Darhedens Mekaniska Verkstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Darhedens Mekaniska Verkstad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Essunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Darhedens Mekaniska Verkstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Darhedens Mekaniska Verkstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Darhedens Mekaniska Verkstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Darhedens Mekaniska Verkstad Aktiebolag har 556511-2884 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.