Ingvar Hermansson Veterinärpraktik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Ingvar Hermansson Veterinärpraktik Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Essunga här finns det många olika Aktiebolag. Ingvar Hermansson Veterinärpraktik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Essunga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Ingvar Hermansson Veterinärpraktik Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556526-2168.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 010-2839631 alternativt besöka eller skicka post till Ingvar Hermansson Veterinärpraktik Aktiebolag på följande adress Nordhemsg. 35, 465 31, Nossebro.

Ingvar Hermansson Veterinärpraktik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Ingvar Hermansson Veterinärpraktik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hermansson, Gunilla Maria som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva veterinärpraktik samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.