AB Johansson Wire JOWI

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Essunga och AB Johansson Wire JOWI är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och AB Johansson Wire JOWI är ett av dem. Statusen för AB Johansson Wire JOWI är att Bolaget är inaktivt.

AB Johansson Wire JOWI är ett Aktiebolag och skapades 1995-10-31. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Essunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som AB Johansson Wire JOWI ska trivas.

I Essunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall för egen eller annans räkning idka tillverkning och försäljning av elektrotekniskt materiel med rätt för bolaget att bedriva rörelse jämväl genom andelar i andra företag samt bedriva med förestående verksamhetsgrenar sammanhängande rörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AB Johansson Wire JOWI inte är momsregistrerat.

Idag är AB Johansson Wire JOWI Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Essunga.

Vill man komma i kontakt med AB Johansson Wire JOWI så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5241490.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med AB Johansson Wire JOWI är Bratteberg, Karl Johan Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnesdotter, Therese Anna Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

AB Johansson Wire JOWI har 556526-4768 som sitt organisationsnummer.