ESSUNGA Bostäder Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

ESSUNGA Bostäder Aktiebolag är en verksamhet som finns i Essunga. I ESSUNGA Bostäder Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Arvidsson, Carl Bertil som är född 1947 och har titeln Extern VD, Aronsson, Kjell Ingmar Torgny som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andréasson, Peter Daniel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Per-Arne som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Leif Fredrik som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Karl Jörgen som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamotAndersson, Per Anders Mikael som är född 1969 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Knut Egon som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lindberg, Curt Ingemar som är född 1948 och har titeln SuppleantLundgren, Peter Ingemar som är född 1978 och har titeln SuppleantMalmerström, Lars Ingemar som är född 1966 och har titeln SuppleantBjörkman, Karl Thomas som är född 1953 och har titeln RevisorLarsson, Ove Bertil Gunnar som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantAlin, Bengt Olov som är född 1934 och har titeln LekmannarevisorHenningsson, Olof Bengt Göran som är född 1960 och har titeln LekmannarevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med ESSUNGA Bostäder Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå ESSUNGA Bostäder Aktiebolag på telefon 0512-57160.

Företaget har till föremål för sin verksamhet att inom Essunga kommun förvärva och äga fastigheter eller tomträtter. Företaget skall bygga och förvalta bostäder och därtill hörande kollektiva anordningar och serviceinrättningar samt affärslägenheter och lokaler för hantverk samt bedriva härmed förenlig verksamhet.

Idag är ESSUNGA Bostäder Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

ESSUNGA Bostäder Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Essunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

ESSUNGA Bostäder Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och ESSUNGA Bostäder Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ESSUNGA Bostäder Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Andréasson, Peter Daniel -Aronsson, Kjell Ingmar Torgny -Arvidsson, Carl Bertil Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

ESSUNGA Bostäder Aktiebolag har 556526-4826 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.