Nossebro Energi Försäljnings Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Nossebro Energi Försäljnings Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Essunga här finns det många olika Aktiebolag. Nossebro Energi Försäljnings Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Essunga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Nossebro Energi Försäljnings Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556527-3355.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0512-798106 alternativt besöka eller skicka post till Nossebro Energi Försäljnings Aktiebolag på följande adress Liljeg. 15, 465 30, Nossebro.

Nossebro Energi Försäljnings Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Nossebro Energi Försäljnings Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Mattsson, Sven Olof Georg som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , , . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet är energiförsäljning samt energitjänst och därmed förenlig verksamhet.