Bröderna Ansbjer Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Bröderna Ansbjer Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Essunga här finns det många olika Aktiebolag. Bröderna Ansbjer Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Essunga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Bröderna Ansbjer Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556530-0810.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0512-81900 alternativt besöka eller skicka post till Bröderna Ansbjer Aktiebolag på följande adress SÖDRA VÄGEN 36, 465 31, Nossebro.

Bröderna Ansbjer Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Bröderna Ansbjer Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Ansbjer, Bo Harald som är född 1962 och har titeln Suppleant , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet inom fyra områden. Tryckning av enklare trycksaker för användning internt och externt. Tillverkning av inredning företrädesvis kontors-, konferensbord och skåp i trä. Tillverkning av miljöutrustning företrädesvis kompostorer, sorteringskärl och vagnar. Äga och förvalta fast egendom och lös egendom såsom aktier och andra värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.