T.Larssons Transporter i Nossebro Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Essunga och T.Larssons Transporter i Nossebro Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och T.Larssons Transporter i Nossebro Aktiebolag är ett av dem. Statusen för T.Larssons Transporter i Nossebro Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

T.Larssons Transporter i Nossebro Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1996-11-22. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Essunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som T.Larssons Transporter i Nossebro Aktiebolag ska trivas.

T.Larssons Transporter i Nossebro Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Essunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är bud- och godstransportverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att T.Larssons Transporter i Nossebro Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är T.Larssons Transporter i Nossebro Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Essunga.

Vill man komma i kontakt med T.Larssons Transporter i Nossebro Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0512-51479.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med T.Larssons Transporter i Nossebro Aktiebolag är Larsson, Bo Torbjörn som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lisbeth Kristina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .

T.Larssons Transporter i Nossebro Aktiebolag har 556536-4014 som sitt organisationsnummer.