Låmac Invest AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Essunga och Låmac Invest AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Låmac Invest AB är ett av dem. Statusen för Låmac Invest AB är att Bolaget är aktivt.

Låmac Invest AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-01-30. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Essunga där företaget finns i jobbar för att företag som Låmac Invest AB ska trivas.

I Essunga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av egna fastigheter, handel med värdepapper, serviceverksamhet inom fastighetssektorn och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Låmac Invest AB inte är momsregistrerat.

Idag är Låmac Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Essunga.

Vill man komma i kontakt med Låmac Invest AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0512-507770.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Låmac Invest AB är Larsson, Märta Gudrun Ingegerd som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Rolf Sture som är född 1941 och har titeln Suppleant, Eriksson, Bo Sören Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Låmac Invest AB har 556538-7031 som sitt organisationsnummer.