Nossebo Fastighets Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med och förvaltning av värdepapper, bedriva tävlingsverksamhet med travhästar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nossebo Fastighets Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Essunga så är Nossebo Fastighets Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Essunga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Essunga och i Västra Götalands län. Redan 1997-04-10 så skapades Nossebo Fastighets Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Nossebo Fastighets Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

Nossebo Fastighets Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556541-0320 är organisationsnummret för bolaget som finns i Essunga.

Just nu är Nossebo Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Nossebo Fastighets Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 033-250225 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hector, Bo Herbert -Kjellberg, Oskar Frederik Thure -Kjellberg, Sten Göran

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nossebo Fastighets Aktiebolag är Kjellberg, Sten Göran som är född 1942 och har titeln Extern firmatecknare, Hector, Bo Herbert som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, Oskar Frederik Thure som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hector, Ulla Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Berglund, Gunn-Britt Margareta som är född 1957 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.