Tegalund AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Essunga och Tegalund AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Tegalund AB är ett av dem. Statusen för Tegalund AB är att Bolaget är aktivt.

Tegalund AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-02-17. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Essunga där företaget finns i jobbar för att företag som Tegalund AB ska trivas.

Tegalund AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Essunga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva skogs- och lantbruk, hästuppfödning och utbildning av hästar, utföra konsulttjänster inom lantbruk och teknik och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tegalund AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Tegalund AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Essunga.

Vill man komma i kontakt med Tegalund AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Tegalund AB är Bengtsson, Per Anders som är född 1962 och har titeln VD, Bengtsson, Per Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Jan Ingvar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Kersti Ulla Gärd som är född 1940 och har titeln Suppleant, Apelquist, Sune Jan-Erik som är född 1949 och har titeln Revisor, Sune Apelquist Revisionsbyrå SAREV AB som är född och har titeln Revisor.

Tegalund AB har 556552-8675 som sitt organisationsnummer.