Christer Kjäll Livs AB (Ica Supermarket)

Västra Götalands län

Information

Christer Kjäll Livs AB (Ica Supermarket) är en verksamhet som finns i Essunga. I Christer Kjäll Livs AB (Ica Supermarket) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kjäll, Lars Christer Jörgen som är född 1969 och har titeln VD, Kjäll, Lars Christer Jörgen som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjäll, Maria Helene som är född 1965 och har titeln Suppleant, Axelsson, Tord Axel Edvin som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Christer Kjäll Livs AB (Ica Supermarket) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Christer Kjäll Livs AB (Ica Supermarket) på telefon 0512-50016.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet samt handel och förvaltning av aktier och värdepapper.

Idag är Christer Kjäll Livs AB (Ica Supermarket) av bolagstypen Aktiebolag.

Christer Kjäll Livs AB (Ica Supermarket) är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Essunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Christer Kjäll Livs AB (Ica Supermarket) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Christer Kjäll Livs AB (Ica Supermarket) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Christer Kjäll Livs AB (Ica Supermarket) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Christer Kjäll Livs AB (Ica Supermarket) har 556554-3526 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.